HORECA

 

All Interior Projects verzorgt de totaalinrichting en het interieur van uw zaak. In een mooi en aangenaam interieur voelt een klant zicht direct thuis en is het aangenaam werken voor uw personeel. Een must voor uw horeca zaak.


INRICHTING PAMPAS GENT


CAFÉ PJEEDEPOEL


RESTAURANT LAARNE


RESTAURANT PONT LEVIS 18 OUDENAARDE


Brasserie beveren-waas


RESTAURANT MIE KATOEN

Op de Koolkaai in Antwerpen vind je het warme Mie Katoen, waar je kan genieten van een waaier aan fondue– en grillgerechten. Hier zorgen warme natuurtinten en de houten afwerkingen voor de intieme of familiale sfeer die een mens verwacht bij een heerlijke fondue.


HOTEL OOSTENDE


RESTAURANT SCHERPENHEUVEL


BARAViNS

'De Steendam' in Gent is een straat die sinds een paar jaar een nieuw elan heeft gekregen door de komst van verschillende hippe adresjes, waarvan Baravins er één is. Hier is het interieur een tikkeltje excentriek maar toch luxueus – met een knipoog weliswaar. Hier geniet je van de beste tapas en de heerlijkste wijnen, in een warm historisch kader dat perfect matcht met het eigenzinnige interieur.


CAFÉ Geeraardsbergen


FRITUUR BRUSSEL


RESTAURANT MOL

Eetkafee Leto is een begrip in Mol en omstreken. De warme gemoedelijkheid en een familiale sfeer zorgen ervoor dat iedereen zich hier welkom voelt. Blikvangers hier zijn de ultracomfortabele designstoelen in verschillende kleuren, de hoge ruimte met de kunstige verlichtingsarmatuur, het metalen spijltjesscherm dat speels gebogen werd, de toog met het zwarte hout,...


GIDWI

Geen sterke hevige prikkels in familiesauna Gidwi, maar wel gedempte kleuren, flakkerende vlammetjes in de haard en de vele natuurlijke elementen. Deze zorgen voor rust en een voortzetting van het onstpannen saunagevoel waarvoor mensen zo graag naar Gidwi komen. Let ook eens op het fotobehang, dat verwijst naar de wouden uit het Hoge Noorden waar sauna een zalige traditie is die deel uitmaakt van de dagelijkse familiecultuur.


BRASSERIE LOUIS


INRICHTING PAMPAS SINT KATELIJNE


INRICHTING PAMPAS ANTWERPEN


BROODJESZAAK MELLE


FOODLOUNGE LOCHRISTI


RESTAURANT LEUVEN


RESTAURANT GROBBENDONK


RESTAURANT A LA CARTE


RESTAURANT LIBRAMONT